Mijnondergoed Blog

Alles weten over ondergoed!?

 • Waar koop ik Sloggi ondergoed in Amsterdam

  Sloggi ondergoed, het zit heerlijk en blijft ook nog eens wasbeurt na wasbeurt goed. Daarnaast is het naadloos en kan het dus onder mijn strakste jurkjes. En Sloggi heeft zowel voor mannen als vrouwen het beste ondergoed. Maar waar koop je dit en voor welk type ondergoed kun je bij Sloggi terecht?

  Het assortiment van Sloggi is voor zowel vrouwen als mannen erg uitgebreid. Voor vrouwen kun je kiezen uit een ruim assortiment in strings, hipsters, shorts. Daarnaast heeft Sloggi ook chique ondergoed zoals de Sloggi Chique Tai. En zeker voor in de wintermaanden heerlijk; de Sloggi Long Basic, Sloggi ondergoed met lange pijpjes. De meeste van deze modellen zijn leverbaar in de kleuren zwart, wit en nude. Ook voor mannen is er lang ondergoed beschikbaar, dit in de vorm van Sloggi men basic long. Daarnaast biedt Sloggi voor mannen uitstekende boxershorts, shorts en Tanga's. Veelal zijn deze leverbaar in de kleuren zwart, wit en grijs.  

  Maar waar koop je dit eigenlijk in Amstedam? Wij hebben voor jou een lijst opgesteld van een aantal winkels in Amsterdam waar je Sloggi ondergoed kan kopen.

  Koop je Sloggi ondergoed liever online? Dan kun je voor zowel vrouwen als mannen Sloggi ondergoed het beste terecht op mijnondergoed.nl. Op mijnondergoed.nl krijg je gratis verzending, en worden je bestelde producten de volgende werkdag al door de brievenbus thuis bezorgd. Thuisblijven voor ontvangst is daarom niet meer nodig!

  Waar koop jij Sloggi in Amsterdam:

  1. De Beijenkorf, Dam 1
  2. Hunkemöller, Kalverstraat 198
  3. Hunkemöller, Bilderdijkstraat 67
  4. Hunkemöller, Ferdinand Bolstraat 124
  5. Livera, Buikslotermeerplein 141
  6. V&D, Kalverstraat 203
  7. V&D, Buikslotermeerplein 123
  8. V&D, Laaderhoogtweg 25

  Toch liever online bestellen, ga dan naar www.mijnondergoed.nl.

  Heb jij een goede aanvulling op deze lijst, meld hem dan hieronder en wij vullen hem voor je aan!

   

 • Wanneer is mijn ondergoed aan vervanging toe?

   Ondergoed, lades vol, mandjes vol, en je draagt het dagelijks. En omdat je het zo vaak draagt, raakt het na verloop van tijd wel eens versleten. Maar wanneer is je ondergoed eigenlijk aan vervanging toe?

  Sloggi Invisble Hipster

  We kunnen helaas niet in je lades kijken, maar we kunnen je wel aangeven waaraan je ziet dat je ondergoed aan vervanging toe is! Wij onderscheiden 3 punten die voor zowel mannen als vrouwen gelden.

  Ten eerste, je kent het wel, na verloop van tijd verslijt je ondergoed en komen er gaatjes in. Dit zit niet lekker, ziet er niet goed uit en is natuurlijk ook niet goed voor de vorm van je ondergoed. Daarom is het verstandig nieuw ondergoed hiervoor te kopen.

  Ten tweede, omdat je je ondergoed zo vaak draagt, en dus ook in de wast raakt de vorm uit je ondergoed. Helemaal niet fijn, een flubberig, uitgerekt broekje waar totaal geen vorm in zit. Je ziet er gelijk een stuk minder sexy uit en voelt je dat waarschijnlijk ook! Ondergoed zonder vorm, vervangen dus.

  Tot slot, onder goed is leuk! Ondergoed kent veel verschillende vormen en maten. Waar je vroeger een ‘’gewone witte onderbroek’’ kocht kun je nu kiezen uit een string, hipster, short of long ondergoed en veelal in een heleboel kleuren! Wat is nou leuker als af en toe eens iets anders te proberen!

  Versleten en uitgerekt ondergoed zorgt ervoor je dat minder zelfvertrouwen hebt en je minder sexy voelt. Voorkom dit, voel je zelfverzekerd en koop op tijd nieuw ondergoed!

  Dus, is jouw ondergoed aan vervanging toe? Koop dan online ondergoed op www.mijnondergoed.nl. Tips waarop je moet letten bij het kopen van ondergoed, lees dan eens deze leuke blog Wat is belangrijk bij het kopen van ondergoed?

   

 • Sloggi waar te koop?

  Wil jij weten waar je Sloggi ondergoed het beste kunt kopen, voor zowel mannen als vrouwen? Bekijk hier een overzicht van Sloggi winkels in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Koop je het liever online? Ook daarvoor geven we je graag tips!

  Voor Sloggi invisible, Sloggi Basic, Sloggi chic en vele andere Sloggi series kun je op veel verschillende plekken terecht. Wil jij weten waar dit koopt? Bekijk dan de volgende artikelen:

  1. Artikel één
  2. Artikel twee
 • Ondergoed Algemeen

  Algemene informatie over ondergoed? Waar je bijvoorbeeld op moet letten bij het (online) kopen van ondergoed, welke merken er zijn, wanneer het aan vervanging toe is? Je leest het hier.

  De volgende artikelen zijn gepost onder de categorie 'Heren ondergoed':

  1. Artikel één
  2. Artikel twee
 • Heren Ondergoed

  Wil jij alles weten over onderheren goed zoals het materiaal, de kwaliteit en de prijzen? Hier vind je alle informatie!

  Toch niet gevonden wat je zocht, laat het ons weten in een reactie!

  De volgende artikelen vallen onder 'Heren Ondergoed':

  1. Artikel één
  2. Artikel twee
 • Dames Ondergoed

  Dames ondergoed is er in vele verschillende maten en modellen. Wil jij alles weten over dames ondergoed? Blijf dan hier up to date!

  Lees eens één van de volgende artikelen door:

  1. Artikel één
  2. Artikel twee
 • Wat is belangrijk bij het kopen van ondergoed?

  Online ondergoed kopen, het kan wel eens lastig zijn want hoe ziet het er nu in het echt uit? En koop ik wel de juiste maat? Staat die hipster bij mij ook sexy? Kortom, waar moet je op letten bij het Sloggi Invisiblekopen van ondergoed (online)!

  Je lingerie is één van de belangrijkste onderdelen van je outift. Het is vooral belangrijk dat jij je prettig voelt in de lingerie die je draagt. Hier willen wij je uiteraard graag bij helpen, vandaar deze praktische tips!

  Bestel altijd de juist maat, want een te kleine of te grote hipster zorgt ervoor dat deze niet lekker zit, en er ook niet mooi uitziet. Dit kan wel eens lastig zijn van de vele verschillende type maten die gebruikt worden (USA / EU / Frans / etc.). Wil jij precies weten welke maat je hebt? Bekijk dan deze maattabel. En heb je je ondergoed besteld, pas het dan eerst even met al ondergoed aan om te kijken of het de juiste maat is. Dit maakt het eventueel terugsturen makkelijker!

  Een grotere afknapper is er niet, slechte lingerie. Zorg daarom dat je met de juiste lingerie voor de ‘’nacht’’ komt. Dit hoeft niet altijd doorschijnend of enorm sexy te zijn, het gaat erom dat je de juiste lingerie draagt. Je ondergoed moet dus niet uitgerekt of versleten zijn, jij moet er immers in stralen!

  Tot slot, koop vooral ondergoed waarin jij je lekker voetl! Jij bent immers diegene die het draagt en moet je er fijn in voelen! Dat zal je dan ook uitstralen! Let daar dus op bij het kopen van je ondergoed.

  Dus, let erop dat je de juiste maat koopt en pas dit eventueel even met je ondergoed aan. Zorg dat je ondergoed niet versleten raakt, en koop vooral ondergoed waarin jij je prettig voelt! Naast de fysieke winkels is dit online ook steeds beter mogelijk. Zo krijg je bij www.mijnondergoed.nl gratis verzending, binnen 8 dagen gratis retourneren en kwalitatief goed ondergoed.