De mooiste billen van het Westland


Westlandse Billen Actie14 weken geleden zijn wij een zoektocht gestart naar de mooiste billen. Al snel meldde zich een aantal deelneemsters aan die trots zijn op hun billen. Dat vinden wij leuk en dus zijn we de studio ingedoken. Drie fotoshoots hebben plaatsgevonden met totaal negen dames en 1 heer. Zij strijden nu om de titel; Mooiste billen van het jaar. Daarnaast ontvangt de winnaar of winnarres 100 euro shoptegoed bij mijnondergoed.nl. Stem daarom nu op jouw favoriete billen! 

Een billen actie?

Jazeker een billen actie! Negen dames en één heer hebben wij in het zonnetje gezet op onze Facebook pagina met hun billen. De foto's zijn genomen door de professionele portretfotograaf Raul Neijhorst. En nu bepaal jij wie er de mooiste billen heeft! Stem daarom op jouw favoriete deelnemer of deelneemster.  

En de mooiste billen heeft....

Veronique! Gefeliciteerd, jij hebt volgens het Westlandse publiek de mooiste billen! De billen van alle deelnemers waren natuurlijk prachtig, maar er kan er maar één de winnaar zijn. Wil jij meer weten over Veronique en haar billen, check dan een interview met deze trotse winnares van de Westlandse billen actie

PS. Vergeet ons niet te liken op Facebook voor meer billen, lingerie en andere leuke nieuwtjes, Klik hier!  

Voorwaarde deelname

Wil je de voorwaarde teruglezen, geen probleem. Lees ze hieronder:

Blijf je het liefst helemaal anoniem? Dat is geen probleem, geef het bij ons aan en het enige wat we vermelden is je voornaam. Je gezicht, achternaam, woonplaats of iets anders zullen we dan niet vermelden.  

* Let op: Na aanmelding ontvang je een e-mail in je postvak in. Hiermee moet je je inschrijving bevestigen.  
* Heb je vragen over je privacy en onze voorwaarden? Bekijk dan deze pagina. 
* Heb je nog andere vragen of wil je contact opnemen met de organisatie, stuur een e-mail via ons contact formulier.